Ron

Page

Hallo,

Ik ben Ron Verstegen, 21 jaar oud, ik heb 2 broers en woon nu nog thuis bij mijn ouders in Reek.

Ik heb op de Franciscusschool in Veghel gezeten, waar ik een leuke tijd gehad heb. Na school ben ik gaan werken bij BlinQ en Bijzonder genieten.

Op de dinsdag werk in de gezellige lunchroom Bijzonder Genieten in Beuningen.

De andere dagen werk ik bij BlinQ. Op maandag en donderdag bij Hulphond in Herpen schoonmaken, spullen klaar zetten en af en toe gaan we lekker een stuk met de honden wandelen. Op woensdag en vrijdag bij TOP in Oss waar ik help  kinderen watervrij te maken,  goals klaarzetten, schoonmaken en eindigen we de dag met een leuke voetbaltraining.

Mijn grootste hobby is voetbal. Zelf voetbal ik bij G1 van DAW in Schaijk, maar ik ga ook graag bij voetbalwedstrijden kijken bij mijn broers en soms ga ik naar mijn favoriete club Ajax. Ook doe ik graag fitness en wandelen. De Nijmeegse 4-daagse heb ik samen met mijn Buddy al 2x uit gelopen. Ik ga nu voor de 3e keer meedoen en ga ik de Kennedymars in Sittard lopen.

Ik ben al vaak met anderen een weekendje gaan logeren waar we leuke dingen samen gedaan hebben. Ik hoop dat het wonen bij “De Vlinder” net zo leuk wordt.