De start van De Vlinder!

Page

Bron: Nieuwsbrief ZorgWiel Nr. 22

Het team is compleet, de bewoners hebben er zin in en het gebouw is klaar! We staan aan de start van een heel nieuw hoofdstuk. Zowel voor de ouders, bewoners als het team is het allemaal heel erg spannend, maar wat hebben we er zin in! Voor veel bewoners betekent dit, het huis uit, op jezelf en een stapje verder weg van papa en mama. Maar helemaal zonder die papa en mama willen we niet en kunnen we niet. De bewoners niet, maar ook het team niet.

Zij kennen hun kind immers het beste en daar willen wij graag nog heel veel van leren. Met z’n allen gaan we dit doen!

Een aantal ouders zijn hier al jaren mee bezig en heel lang leek het heel ver weg, maar nu komt het toch wel gevaarlijk dichtbij.

De Vlinder is open en de verhuizing is in volle gang. Sommigen zijn al bijna klaar, anderen wachten nog op een essentieel onderdeel zoals een bed. Maar ieder doet het op zijn eigen tempo en dat is het belangrijkste. Aan het eind van de rit willen we dat hier 10 bewoners wonen die zich op en top thuis voelen en met plezier zeggen: ‘’ik ga naar huis, naar De Vlinder!’’

Op dinsdag 1 september zijn de sleutels uitgereikt. Iedere bewoner heeft een eigen sleutel en samen hebben ze een lint doorgeknipt om het woonhuis officieel te openen. Diezelfde avond hebben de eerste 3 dames al op De Vlinder geslapen.

’s Morgens vroeg ik hoe de nacht was geweest en kreeg ik als antwoord: ‘’Heerlijk!’’

Wat wil je nog meer? Wij gaan er samen een heerlijk huis van maken waar ieder zich thuis voelt!