Woongroep De Vlinder spaart voor vierpersoonsfiets

Page

Zondag 21 mei stonden de bewoners en enkele ouders van woongroep De Vlinder uit Schaijk op de rommelmarkt bij De Brug in Herpen. Zij sparen voor een vierpersoonsfiets zodat zij er op uit kunnen en ook belangrijk, bewegen in de buitenlucht. De eerste aanzet werd afgelopen zondag gegeven. Doordat ouders, begeleiding en vele vrienden hun zolder hadden leeggemaakt waren er meer mooie spullen om te verkopen dan er op de kraam pasten. Ook de bewoners hadden een grote bijdrage geleverd: zelfgemaakte armbandjes, heerlijke gebakken cakejes, zelfgekweekte pompoenplantjes.

 

Al bij het opbouwen van de kraam gingen de eerste spulletjes van de hand en de hele dag was er volop aanloop en belangstelling. Aimée verkocht zelf haar armbandjes en ook toen bijna alles al was ingepakt verkocht Johnno nog een aantal pompoenplantjes. Ook kregen we al het aanbod als vrijwilliger mee te gaan fietsen als we de fiets hebben.

Maar …. dat is nog even sparen. Mocht u ons daarbij willen helpen kijk dan op de site www.woongroepdevlinder.nl. Binnenkort zal hier informatie verschijnen hoe u hieraan kunt bijdragen. Woongroep De Vlinder heeft een ANBI-status.

Ook op zondag 25 juni zullen de bewoners weer aanwezig op de markt bij De Brug. Kom langs en maak ons los!