Ilse

Page

Dsc00322 Ilse small

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ilse Bakker en ben geboren op 15 juni 1998.

Samen met papa, mama, Lieke en Jan en onze dieren, woon ik in de Bossestraat in Schaijk. Elke dag als ik thuis kom is er een lieve oppas die met mij gaat wandelen, fruit eten en leuke dingen doen tot de anderen terug zijn van werk en school.

Vijf dagen in de week ga ik naar De Lange Wapper in Velp, een orthopedagogisch dagcentrum in de brede school. In de groep Oranje Wapper heb ik het reuze naar mijn zin met de leuke, lieve juffen en groepsgenoten. Daar mag ik blijven tot er een nieuwe groep voor jongvolwassenen is opgezet waar we dan hopelijk met zijn allen naar toe gaan.

Op vrijdag mag ik paardrijden en verder vermaak ik mezelf prima met al mijn spullen, vooral kralen draaien op een kralen boog. Ik hou erg van muziek en feestjes. Feestjes vooral ook om het lekkere eten en snoepen want ik ben dol op alle zoete dingen als taart, ijs en vla.

Het leven is voor mij één groot feest en dat vier ik elke nacht uitgebreid als ik eigenlijk stil hoor te zijn en mijn ogen dicht moet doen. Van mij hoeft mijn bed niet mee te verhuizen naar de Vlinder, ik slaap er toch niet in.