Nieuws

Page

Hier vindt U een overzicht van nieuws rond Woongroep De Vlinder. Klik op de berichten om verder te gaan.

⇒ De toekomstige bewoners hebben de bouw bezocht. Lees het artikel geschreven door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl.

⇒ De bouw is gestart!

⇒ Lees hier het nieuwsbericht van Stichting Zorgwiel over de samenwerking tussen De Vlinder en Zorgwiel.

⇒ Een verslag van de gezellige jeu de boules middag van 9 september 2018 is hier te lezen.

⇒ Op 10 december 2017 was er een kennismakingsmiddag met de buurtbewoners van de woongroep.

⇒ In het Brabants Dagblad stond op 1 november 2017 het volgende artikel: Groen licht voor woongroep De Vlinder in Schaijk nabij.

⇒ De BenefietSavond Rotary – De Vlinder die op 2 september 2017 heeft plaatsgevonden is een groot succes geworden! Lees hier het verslag.

⇒ Op 2 september 2017 zal er een BenefietSavond plaatsvinden in samenwerking met De Kriekeput. Meer informatie is te lezen in de flyer.

⇒ Op 12 december is het volgende artikel geplaatst in het Brabants Dagblad: Nieuwbouw De Vlinder komt langzaam dichterbij.

⇒ Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl publiceerde op 1 december 2016 een artikel over de woongroep en de informatieavond van 15 december: Informatieavond over ‘De Vlinder’

⇒ In het Brabants Dagblad van 10 maart 2016 heeft een artikel van Maarten de Rakt gestaan over de woongroep: Artikel: De Vlinder wordt derde woongroep in Schaijk.

⇒ Op 4 april 2014 stond er een interview met Corrie Jansen in het Brabants Dagblad. Klik voor het artikel op de volgende link: Artikel: Meer dan alleen gehandicaptenzorg

⇒ Het volgende artikel over de financiering van het huis stond ook op 4 april 2014 in het Brabants Dagblad: Artikel: Zorgstichting zoekt geldschieters om huis te bouwen